Stappen
Pureer de chilibonen en knoflook met een staafmixer. Bij gebrek aan een staafmixer: prak de bonen met een vork en snij de knoflook fijn. Na het fijnsnijden van de knoflook kan het nog extra geplet worden met het mes voor extra smaak.
Snijd de avocado doormidden, en snijd in stukjes
Doe de helft van de avocado, de helft van de geitenkaas en het limoensap bij de chilibonen en pureer opnieuw. Of maak alles fijn en roer door de bonenprut
Proef de puree en voeg zout/peper naar smaak toe. Althans dat zeggen chefs altijd, maar eigenlijk moet er gewoon flink zout en peper in want dat is gewoon lekkerder.
Roer de rest van de avocado en verkruimelde geitenkaas door de puree.
Hou wat koriander apart voor garnering, de rest kan worden fijngesneden.
Even rekenen voordat we doorgaan… Zaten er 8 wraps in de verpakking, dan maak je 4 lagen. Gebruik dan 1/3 van de puree/mais/koriander, en 1/4 van de salsasaus per laag. Een pak gekocht met maar 6 wraps? Dan 3 lagen, dus kan de helft van de puree tussen de lagen.
Leg een wrap neer en besmeer met salsasaus. Bestrooi met een dunne, maar dekkende laag kaas. Voeg optioneel wat fijngesneden jalapeño peper toe. Leg een wrap bovenop.
Herhaal de vorige stap totdat alle wraps op zijn.
Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag, en leg hierin wrap. Zodra de onderkant begin te bruinen draai deze om.
Als de andere kant ook bruin is, en de kaas is gesmolten (even laagjes uit elkaar trekken om te zien), leg de laag op een snijplak of bord. Mocht de kaas nog niet gesmolten zijn, daar dan de wrap om de 10 seconden om todat dit wel zo is.
Smeer op deze laag de zojuist berekende hoeveelheid puree en bestrooi met mais en wat fijngesneden koriander.
Herhaal dit totdat de puree op is en er nog een wrap laag over is.
Voor het afbakken van de laatste laag, bak beide kanten normaal, maar leg nog niet op de taart
Haal de wrap uit de pan en bestrooi de bodem met een dekkende laag kaas. Leg de wrap terug in de pan bovenop de kaas.
Zodra de kaas licht bruin en krokant is, haal deze uit de pan en leg met de kaas naar boven op de taart.
Bestrooi met de achtergehouden koriander.