Italiaanse snackbroodjes

Een heerlijk snel broodje voor bij de soep en om mee te nemen

Raymond & Ella

Benodigdheden


Bakpapier


Oven (180 graden)

Ingrediënten


10 bladerdeegvellen


3 tomaten


Plakjes Kaas


Italiaanse Kruiden


Knoflook


Ham of Salami


Pizza Quicksaus (optioneel)

Stappen


Ontdooi de bladerdeegvellen, verwarm de oven voor op 180 graden


Bekleed elk vel met 2 plakjes kaas en 2 schijfjes tomaat


Leg hier bovenop desgewenst wat ham of salami


Optioneel: besmeer het geheel met een dun laagje pizza quicksaus


Bestrooi het vel met een kleine hoeveelheid italiaanse kruiden en knoflook.


Vouw de bladerdeeg vellen naar elkaar toe (als een enveloppe)


Leg de enveloppen op een bakpapier en op het rooster van de voorverwarmde oven


Bak de italiaanse broodjes af voor ongeveer 15-18 minuten op 180 graden


Check even of ze goed gebruind zijn, even af laten koelen en smullen maar!


Heerlijk voor bij de soep of om mee te nemen onderweg !