Stappen
Doe de vis, knoflook en ei in een grote kom met 1 theelepel komijnzaad, driekwart van de limoenrasp en 3/4 theelepel zout. Mix met een keukenmachine/ staafmixer tot de vis een grove puree is geworden. Doe in een middelgrote kom, meng de helft van de koriander erdoorheen en vorm 12 ronde viskoekjes van rond de 45 g. Zet ze 15 min in de koelkast.
Schep de yoghurt met de 1/2 overgebleven komijn, limoenrasp en snufje zout in een kleine kom. Meng alles en zet opzij.
Meng in een andere kleine kom de dun gesneden reepjes ui, mango en chilipeper en zet opzij.
Verhit met olie een grote koekenpan en zet hem op halfhoog vuur. Zodra de olie heet is leg je de viskoekjes in de pan en bak je ze 2-3 min per zijde tot ze goudbruin zijn.
Serveer de taco’s warm met doormidden gesneden viskoekjes, een lepel yoghurt en de mangomix. Bestrooi met de overgebleven koriander en knijp er wat limoensap over uit. Eet smakelijk!