Stappen
Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een ovenschaal in met olie.
Bak het gehakt in een hapjespan met de Mexicaanse kruidenmix.
Voeg de bonenmix (of paprika/ui/mais/whatever groente je gebruikt, en eventueel de chorizo) toe en schep door elkaar. Je hoeft de groente niet volledig door te bakken: de wraps gaan toch nog in de oven.
Schep een flinke lepel uit de pan op een wrap en spreidt het uit. Voeg eventueel wat geraspte kaas toe en rol de wrap op. Leg de wrap in de ovenschaal. Herhaal dit voor alle wraps.
Optioneel: snijdt een bolletje mozzarella en leg de plakjes over de wraps heen.
Pak zoveel nacho chips als je wilt, en verkruimel deze boven de wraps zodat je een crunchy laagje krijgt.
Bestrooi de wraps met geraspte (cheddar) kaas en eventueel met de gesneden pepertjes.
Zet het geheel in de oven voor 30 minuten of tot de kaas gesmolten is. Eet smakelijk!