Broccolitaart

Heerlijk, een beetje gezond (want broccoli) en héél makkelijk

Rudie & Guido

Benodigdheden


Oven (200 graden)


Springvorm

Ingrediënten


2 broccoli’s


2 pakjes kruidenroomkaas


1 of 2 eieren


Cashewnoten naar smaak


7 plakjes bladerdeeg


Geraspte kaas


Springvorm


Iets om de springvorm mee in te vetten

Stappen


Haal de bladerdeeg uit de vriezer en verwarm de oven voor op 200 graden


Snij de broccoli in kleine roosjes en kook deze kort


Kluts de eieren door de roomkaas


Bedek de ingevette springvorm met de bladerdeeg en maak een hoge rand


Meng de cashewnoten met de afgegoten broccoli


Doe de broccoli in de springvorm met bladerdeeg


Giet hier het roomkaasmengsel overheen en schud en verdeel het een beetje


Strooi wat geraspte kaas over de broccoli


Doe de taart 20-30 min in de oven