Stappen
Kook de rijst in tomatensap, samen met de kruidenboulliontablet en de eetlepel italiaanse kruiden gaar.
Bak in een wok/koekenpan de uien en knoflook, samen met de shoarmakruiden, kort aan. Voeg daarna de courgette en paprika toe en laat deze 4 minuten zachtjes meebakken. Haal dan de pan van het vuur.
Roer de azijn, mosterd, italiaanse kruiden en kaneel goed door elkaar en voeg de olie toe. Doe deze dressing bij de het courgette/paprika mengsel en roer goed om.
Voeg vervolgens de warme rijst toe en schep alles om. Laat de salade afkoelen en zet hem minsten een paar uur in de koelkast. (warm eten kan ook!)
Garneer de salade vlak voor het serveren met de laatste ingrediënten: Olijven, verse tomaat, geroosterde paprika, fetablokjes en eventueel gegrilde kip. Varieer een keer met deze ingrediënten om er met kleine aanpassingen een heel ander recept van te maken!