Ratatouille met boontjes en aardappelen

Lekker makkelijk zomers eenpansgerecht

Diny

Benodigdheden


Hapjespan

Ingrediënten


650g aardappelen


250g prinsessenboontjes


250g champignons


2 wortelen


1 rode paprika


3 tomaten


1 ui


1 teentje knoflook


1 laurierblad


1el Provencaalse kruiden

Stappen


Schil de aardappelen en snij ze in vieren. Snij de wortelen, paprika en ui grof. Snij de champignons in plakjes. Breek de boontjes doormidden.


Verwarm de olijfolie en fruit de u en geperste look. Voeg de aardappelen en een scheut water toe. Laat 5 min. stoven.


Voeg boontjes, wortelen, paprika en kruiden toe. Laat beetgaar stoven.


Voeg de champignons toe en laat nog even verder stoven. Ontvel intussen de tomaten en snij ze in stukken.


Voeg de tomaten, zout en peper toe. Laat nog enkele minuten stoven. Eet smakelijk!!