Kipkerrie met asperges en peultjes

Dit is erg lekker, makkelijk te maken en snel klaar

Hannie & Arre

Benodigdheden


Hapjespan met deksel

Ingrediënten


300g groene asperges


150g peultjes


10g gember


Teentje knoflook


1 chili peper


300g kipfilet


1el kokos olie


100ml bouillon (blokje)


100ml kokosmelk


1el hennepzaad

Stappen


Was de asperges, schil onderste deel en snijdt onderste deel er af en snijdt de rest in stukken


Was de peultjes en halveer deze


Schil gember en knoflook, hak fijn


Halveer de chilipeper in de lengte en verwijder de zaadlijsten, was de peper en snijdt fijn


Was de kipfilet, dep deoog, snijdt hem in blokjes. Breng op smaak met peper en zout en bak 2 minuten in de olie


Voeg de asperges, peultjes, gember, knoflook en chilipeper toe en bak dir nog ongeveer 2 minuten mee


Blus af met bouillon en kokosmelk en laat afgedekt ongeveer vier minuten garen


Bestrooi met het hennepzaad.


Eet smakelijk