Stappen
Pak je wokpan, laat deze niet vallen dat maakt een hoop lawaai
Pak de goede chorizo (niet die van stegeman!!) Eventueel heel klein beetje olijfolie maar uit een goede chorizo komt genoeg vet. Snij de chorizo in kleine stukjes (wij pakken vaak voor 2 personen 2/3 chorizo maar als je het lekker vindt kan je natuurlijk meer erin pleuren.
Snipper en ui en mik deze erbij. Graag in de pan.
Roer een keer of nog beter doe stoer met je wok en doe een beetje schudden/flippen
Snij de piemel (ik bedoel aubergine) in stukjes en gooi ook deze erbij.
Doe hetzelfde met de courgette.. okee af en toe roeren
ROEREN anders bakt de onderkant aan en blijft de bovenkant koud.
Gebruik je Cocker en doe wat couscous in een pannetje (hoeveelheid mag je lekker zelf bepalen) doe er dus kokend water over en sluit het geheel af met een dekseltje.
ROEREN JONGUH
Snij 2 paprika’s klein en gooi ook deze erop.
Afhankelijk van hoe knapperig je de paprika wilt ben je nu klaar.
Grapje!! helemaal niet klaar.. Pak de feta en snij deze in stukjes..
Optioneel mik de couscous in de wok en ROER.
Haal dit prutseltje uit de wok in een mooi kommetje en strooi er wat feta over.
Blazen! het is warm!.. Je kan nu lekker dineren.. Binnen 15 min gemaakt en gezond